Monday, December 10, 2007

Strip Turnhout, 15 & 16 december


Druk weekje voor de boeg, volgend loopt het hele ratjetoe van het vlaamse stripwezen mekaar voor de voeten op: Strip Turnhout.

Staan op het programma:

• voorstelling van mijn prachtige boekje 'Slaapkoppen', gekoppeld aan een duo-expo met de heerlijke Brecht Evens, en diens nieuwe boekje 'Nachtdieren'. StripelMagazine voelde Brecht over de expo aan de tand.
Expo doorlopend in Kelderlokaal A, Kuub -1.• in het kader van 'Gesprekken over Strips', een trio-babbel met Brecht Evens, Philip Paquet & mezelf, voor zover ik het nu kan inschatten gaat het gesprek over ons & ons werk, wellicht voor een publiek van 5 man en een paardenkop (wie wordt die kop?).
zaterdag 15 december, 12.30-13.15u, bibliotheek

Grote Prijs PlotsDeluxe, 7 tekenaarsteams maken live & zonder voorbereiding een strip rond een opgelegd maar voorlopig geheim thema, ik denk dat het er om gaat te winnen & vrees in dat geval het meest de competitie van het Mekanik-team (tekenbeest Serge Baeken & spitsbroeders Bert Lézy & Daan Rosseels). In het onwaarschijnlijke geval dat mijn teamgenoten Stedho & Brecht Evens katerloos aan de aftrap verschijnen winnen we evenwel met de vingers in de neus, de tekenhanden op de rug gebonden én aan elk been zeven groupies. Het resultaat wordt vast iets tenenkrullends.
zondag 16 december, 10.30-13.30u, PulpDeluxe-Plots-stand

• Concert Spinvis, met live tekenaars Hanco Kolk, Pieter De Poortere, Maaike Hartjes, Floor de Goede, Peter Kuper, Kim Duchateau, Conz, Serge Baeken, Randall Casaer, Brecht Evens, Jan Van der Veken, Maarten Vandewiele en Lectrr, stuk voor stuk fameuze collegas met magnifieke lichaampjes en scherpe potloden. Afgaande op de repetities wordt het een topper.
zondag 16 december, 20.15u, schouwburg• tussendoor is het signeren geblazen bij BeeDee, Oogachtend & Pulpdeluxe.

1 comment:

Brecht said...

ah! een geinspireerd overzichtje